Ons verhaal

Hoe is Marthello ontstaan

Wij zijn Laurens en Eduard Floor en in 2018 hebben we Marthello opgericht. Marthello is opgericht door de inspiratie van gebrek aan goed ontworpen, hoogwaardige lederen riemen die we voor onszelf wilden of als cadeau voor vrienden.

Met onze achtergronden in business en design, hebben we besloten om een eigen merk op de markt te zetten. We hebben lang gezocht naar de beste leerlooierijen en meest bekwame vakmensen om ons te helpen onze eerste producten te produceren.

Internationaal gepatenteerd

Uniek in de markt

Innovatieve riemen én uniek in de markt! Met slechts één simpele handeling zijn onze lederen riemen te sluiten of te openen. De riemen zijn speciaal ontwikkeld met internationaal gepatenteerde sluiting zonder gaten en/of drukmechanisme. Hierdoor zijn onze riemen bijzonder gebruiksvriendelijk.

De riemen zijn verkrijgbaar in verschillende lederen straps en met diverse gespen.

Kwaliteit

Het leer dat wij gebruiken

We kiezen ervoor om met natuurlijk gelooid leer te werken en het voor al onze producten te gebruiken.

We houden ervan omdat de productiemethode duurzaam is, de kwaliteit is onovertroffen en de natuurlijke afwerking is uniek.

Producten

Direct naar jou

De enige manier om een Marthello riem te kopen, is hier op onze website. Door direct te verkopen, kunnen we de hoogste waarde bieden en een nauwere relatie met onze klanten onderhouden.